Algemene voorwaarden

TravelParfum is een handelsnaam van GAVYSH

Vestigingsadres: Colonnade 48. 2134 AJ Hoofddorp

Bankgegevens: KNAB bank NL50KNAB0258729627

BTWnummer: NL003212902B43

 

  1. Wij verkopen gedecanteerde parfums in reisflacons en flaconhouders. Alle producten zoals afgebeeld op deze website zijn de authentieke merkparfums. De parfums op onze website zijn absoluut GEEN imitaties of kopieën van merkparfums. We hebben geen juridische relatie met de merken afgebeeld op onze website. De parfums zijn individueel gedecanteerd door TravelParfum en TravelParfum is niet geassocieerd met de ontwerper of de fabrikant van de parfums.
  2. U dient zich te registreren om een product te bestellen. U moet hiervoor uw persoonlijke gegevens aan ons verstrekken. Deze persoonlijke gegevens dient u naar waarheid in te vullen en deze dienen actueel te zijn. Wij beschermen uw persoonlijke gegevens goed; zie ook onze Privacy Statement hieronder. Gebruik een sterk wachtwoord voor uw account en geef uw wachtwoord nooit aan anderen. U bent zelf verantwoordelijk voor eventueel misbruik van uw account (bijvoorbeeld: als een ander met uw wachtwoord een bestelling bij ons plaatst).
  3. De (totale) prijs van de producten staat in onze webshop aangegeven. U betaalt via onze online betaalservice; MOLLIE verzorgt deze betaalservice. Wij leveren uw product af op het adres dat u bij de bestelling hebt opgegeven. U kunt het adres niet meer wijzigen als wij het pakket al hebben verzonden. PostNL verzorgt de distributie. Wij doen ons best om de bestelling binnen drie werkdagen dagen te leveren. Als de bestelling vertraagd is, stellen wij u hiervan schriftelijk op de hoogte. We garanderen dat u de bestelling uiterlijk 30 dagen na bevestiging van de bestelling zal ontvangen. Lukt dit onverhoopt niet, dan kunt u ons verzoeken om (a) het bedrag dat u voor het product betaald hebt meteen terug te storten, of (b) een vervangend product (van gelijke waarde) te sturen.
  4. U mag het product altijd binnen 30 dagen, nadat u het hebt ontvangen, terugsturen. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar retouren@TravelParfum.nl. Nadat u van ons een bevestiging hebt ontvangen, moet u het product binnen 14 dagen opsturen. Als wij het product hebben ontvangen, storten wij binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag. De verzendkosten van de retourzending neemt TravelParfum voor zijn rekening. (brievenbus paketten worden alleen vergoed tot 3,81 euro) Tijdens de termijn die u heeft om te bedenken of u het product wilt houden, moet u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U mag het product alleen uitpakken en gebruiken voor zover dat nodig is om te bepalen of u het product wilt houden. 
  5. Wij zijn niet aansprakelijk voor de schade die veroorzaakt is door gebruik van een product. Dit geldt niet als die schade is ontstaan door onze opzet, grove nalatigheid of bewuste roekeloosheid. Uw recht op schadevergoeding zal in ieder geval maximaal het bedrag zijn van het bestelde en betaalde product.
  6. Alle intellectuele eigendomsrechten (zoals: auteursrechten, beeldmerken, woordmerken) op onze teksten, foto’s, beelden en andere materialen, zijn ons eigendom (of hebben wij in beheer met toestemming van de rechthebbende). Uw gebruik mag hier geen inbreuk op maken.
  7. Als u een klacht heeft over de uitvoering van de overeenkomst, horen wij dat graag. Stuur uw klacht dan zo snel mogelijk (en zo volledig mogelijk omschreven) naar contact@TravelParfum.nl. Wij zullen uw klacht zo snel mogelijk afhandelen. Als het langer dan een week duurt om de klacht af te wikkelen, ontvangt u in ieder geval de bevestiging van uw klacht en laten we weten wanneer we een inhoudelijk antwoord verwachten. Als we de klacht niet onderling kunnen oplossen, ontstaat er een geschil dat valt onder de geschillenregeling.
  8. Op deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten die wij met u sluiten is het Nederlands recht van toepassing. In het geval van een geschil is de rechter te Amsterdam bevoegd.
  9. Regelmatig bieden wij onze producten aan tegen kortingen. Deze kortingen zijn tijdelijk geldig. Per kortingscode mogen slechts twee TravelParfums per huishouden (= uniek adres) worden afgesloten. Wij behouden ons het recht voor om personen die misbruik maken van onze kortingscodes (zoals o.a. meerdere parfums bestellen met gebruik van kortingscodes op hetzelfde unieke adres) op inactief te zetten. Deze personen krijgen hun geld geretourneerd en zullen de parfums niet toegestuurd krijgen.