Damesgeuren

Verzendkosten? Door een plotselinge verhoging van verzendkosten door onze vervoerder zijn wij genoodzaakt om verzendkosten in rekening te brengen. De verzendkosten zijn 1,95 per bestelling. Wij nemen alsnog een deel voor onze rekening zodat u toch kan genieten van uw TravelParfums met een eerlijke prijs. Gratis verzending boven de 30 euro.

DE BESTSELLERS OP EEN RIJ:

Top 10 Parfum heren en top 10 parfum dames aanvragen

De populairste damesparfums kopen bij TravelParfum

Bent u op zoek naar een heerlijke damesparfum die goed bij u past? Of wilt u een populaire damesparfum cadeau geven? damesparfum is altijd leuk om te krijgen of te geven. TravelParfum helpt u graag bij uw keuze. Wij laten u hier de meest populaire damesparfum van dit moment zien.

 

Hoe maakt u de juiste keus uit de populairste damesparfums?

De populairste damesparfums zijn onze meest verkochte geuren in een luxe travel case. Maar dat een damesparfum populair is, wil nog niet zeggen dat hij bij u past. Hoe kiest u nu het juiste damesparfum? Waarschijnlijk omdat u de parfum al eens bij iemand anders geroken heeft. Maar dan is het nog maar de vraag of de damesparfum bij u goed blijft “hangen”. En dat is nu juist de reden dat u uw parfum bij TravelParfum kunt kopen.

 

Waarom een populaire damesparfum bij TravelParfum kopen?

Wij hebben het u makkelijk gemaakt om een keuze te maken. Waarom? Omdat u bij TravelParfum voor maar €13,99 een luxe travel case koopt met daarin uw favoriete damesparfum. Hiermee bent u een maand lang verzekerd van 4 sprays per dag. Dit moet voor u voldoende zijn om een goede keuze te kunnen maken voor de aanschaf van de grote en duurdere bottle damesparfum.

×

HALLO!

Klik op ondersteuning Travel Parfum voor direct contact met onze ondersteuning of stuur een mail naar info@travelparfum.nl

× Chat nu via WhatsApp met ons!